Een nieuwe wereldorde deel IV

Een flinke hoeveelheid materiaal in het Nederlands of met Nederlandse ondertitels wat ingaat op de verschillende machtselite`s en geheime genootschappen in de wereld. Een goede aanvulling voor eenieder die geïnteresseerd is in deze materie al is het hier ook wederom zeer verstandig vooral zelf na te blijven denken. Skull en Bone`s, De Bilderbergclub incl. ons koninklijk huis, hoe de banken in de VS de mainstream media hebben overgenomen, etc. er komt een boel aan de orde. Overigens ook een flink aantal zaken waar ik het persoonlijk niet mee eens ben of nog steeds grote vraagtekens bij zet, vooral de goed en kwaad religiepropaganda waar het mee eindigt, maar goed het zet in ieder geval aan tot het eens overdenken van een aantal wereldbeelden, en dat is nooit verkeerd.

—————

Het onderstaande is overgenomen van:
http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/14610/een-scholier-die-het-snapt

Na een tijdje nagedacht te hebben over het sturen van een mailtje naar “uw site” werd met de laatste berichten op de site helder dat ik het toch wil proberen om u iets aan te reiken.

De kern van mijn verhaal. Ik heb mijn zoektocht naar mijn waarheid vertaald in een lange film die ik (met beperkte tijd, middelen en kennis) vertaald heb naar het Nederlands (ondertiteling) en vervolgens heb ik ook een Engelse versie gemaakt. Ik weet, het is kwalitatief niet perfect door de zeer grote investering van tijd maar het gaat uiteindelijk om de inhoudelijke boodschap. Ik denk dat de film inhoudelijk zeker iets toe kan voegen in persoonlijke zoektochten naar de waarheid. (Hieronder deel 1 van 17, zie youtube voor de rest van Mensen wordt wakker!)


Naja.. in ieder geval wil ik u vragen eens naar mijn film te kijken en misschien of wellicht kunt u er iets mee. Buiten de film heb ik een VERSLAG en een ARTIKEL geschreven. Het artikel is eigenlijk een beknopte samenvatting van het verslag dat totaal onderbouwd is met feiten. Het verslag & artikel gaan niet zo diep als de film en refereren vooral aan dat wat er politiek en economisch gaande is en de grote consequenties die hier uit voort zullen vloeien. Schokkend voor me was dat ik tijdens mijn minor “Toekomstgerichte bedrijfsstrategie” die ik in deeltijd volg, tot de conclusie kwam dat de leerkrachten en (Drs) markteconomen totaal niet weten wat er in de wereld gaande is. Sterker nog, ze weigerden me aan te horen.

Kijk er aub naar en ik hoop dat u er iets van kan gebruiken. Succes met alles!

—————

Is het internet de grootste vijand van geheime genootschappen?

Het lijkt erop dat als een Nederlandse student met dank aan het internet, een nieuwsgierige geest en hard werken dit soort documentaires in elkaar kan zetten, deze elite wellicht toch een probleem hebben. Of niet? Wellicht maakt het de huidige machtsstructuren niets uit dat deze nu telkens meer in de openbaarheid komen? Zelf vind ik deze informatie altijd zeer boeiend omdat ik gefascineerd bent door de hedendaagse machtsspelletjes. Wel is het de vraag wat je vervolgens kunt doen met dit soort informatie. Voor kennisgeving aannemen? Systemen proberen te verbeteren? Wellicht dat mensen hier daar hun mening over kunnen geven.

“The term “conspiracy theorist” is a label used by the establishment to dismiss
the idea that powerful people might get together and actually plan something…” 
– George Carlin

Aanverwante artikelen:
-) Een nieuwe wereldorde, deel I
-) Een nieuwe wereldorde, deel II
-) Een nieuwe wereldorde, deel III
-) Rijk worden via politiek, oorlog en olie
-) De geschiedenis van olie
-) De oorlog tegen democratie
-) Bankieren met Hitler
-) 9/11 False Flag operation of niet?
-) Nederland heeft gebrek aan onafhankelijke media
-) Bekentenissen van een economische huurmoordenaar
-) Oorlog is cashen voor de elite
-) Wereldvrede visionair of utopie?
-) Controlemechanismen van de 1% 
-) Kindermisbruik door de elite
-) Macht

 

45 gedachten over “Een nieuwe wereldorde deel IV”

 1. We kennen de ultieme doelen van de elite niet.

  Als hun doel macht is, hadden ze staten als de Sovjet-Unie en nazi-Duitsland laten bestaan en mensen dom gehouden. En nooit, ik herhaal nooit, hadden ze zoiets als het Internet laten ontstaan. Misschien is hun doel de mensheid op te laten groeien, de mensheid te veranderen van een groep haveloze door bijgeloof geteisterde dwazen in ware mensen.

  1. De elite als de lange termijn denkers, het kan wel. Ik ben in iedergeval geen voorstander van een nieuw revolutionair systeem van waarden. Daar is gewoon geen tijd voor, we moeten de ruimte in met de middelen die we nu hebben, goed of niet, ze zijn er. Kapitaalvernietiging kan die uitweg afsnijden.

  2. Dat is precies waar ik gelukkig ook altijd aan denk als ik dit soort samenzwering verhalen voorgeschoteld krijg. Er zal wel een kern van waarheid inzitten; natuurlijk zoeken gelijkgestemden uit machtige kringen elkaar op voor geheime afspraakjes, net zoals dat jij en ik ook neigen om gelijk gestemden in je eigen sociale milieu op te zoeken.  
   Maar er zijn een hoop genootschappen en een hoop tegenkrachten, en wie weet hoe gek het allemaal in elkaar zit, uit eindelijk hoop/denk ik toch dat de mens streeft naar vrede en harmonie en dat al die clubs dat misschien op hun manier ook wille………….,
   Terwijl ik dit schrijf kan ik mezelf niet meer serieus nemen. Tja… 

 2. Een elite schijnt overigens ook een nut te hebben. Er bestaat een elite omdat wij de diersoort mens hier ook een behoefte aan hebben. We vinden het ook fijn dat er mensen zijn die bovenaan de apenrots staan die de zaken regelen. Die met allerlei politieke spelletjes bezig zijn. Dan hoeven wij dat niet te doen en als het fout gaat, dan kunnen we ze de schuld geven.
   
  Het blijft natuurlijk fascinerende materie. Vooral de zogenaamde schaduwelite als de Bilderbergers.  Als je weet hoe het lokaal niveau weet hoe de menselijke samenleving werkt, dan kun je ook wel voorstellen hoe het op nationaal en internationaal niveau werkt. Bij plaatselijke voetbalvereniging gaat het er immers ook niet altijd er netjes aan toe en binnen een dorp is er ook sprake van een ‘elite’. Die processen die op lokaal niveau spelen, spelen natuurlijk ook op mondiaal niveau.    
   
  Overigens is een George Carlin een briljante komiek. Intelligente stukken die erg raak zijn. De volgende is ook leuk over het redden van de planeet: http://www.youtube.com/watch?v=2cjRGee5ipM&feature=related   

 3. Zoo,…. ook een manier om een occupy-kamp te weg te krijgen: Je geeft 1  of andere gefreekte dakloze een paar grijpstuivers om ze met een mes aan te vallen en  ze vertrekken. Tja….

  1. Ja als de riducalisatie je probleem niet oplost en mensen gewoon door blijven occupyen dan moet je toch geweld gaan gebruiken blijkbaar. http://www.nu.nl/binnenland/2855277/occupy-utrecht-afgebroken-geweld.html

   Laat alleen maar pijnlijk zien hoe gelijk de occupiers hebben in hun protesten dat Nederland een volsalgen nepdemocratie is. 

   Maar goed, dit is pas het begin denk ik van wat ze kunnen verwachten, als je kijkt wat in de VS op de occupyiers daar wordt losgelaten aan provocateurs, junks, daklozen etc. maar ook gewoon openbare politie aanvallen dan kunnen we hier in Nederland ook nog wat verwachten. Op https://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/occupy-documenaire/ kun je een docu vinden hierover en ook een link naar materiaal wat uit de occupy beweging zelf komt. Het zijn Oud Russische toestanden daar in het kuch toonbeeld van onze democratie. 

   Maar goed ik ben wel benieuwd wat er met de occupy in de Nederlandse steden gaat gebeuren.  

   1. Ja Douwe, ze hebben gelijk, maar op deze manier (tenten opzetten in steden) krijg je het niet voor elkaar dat mensen dit gaan inzien.

    De meerderheid ziet gewoon een stel krakers/werklozen die maar wat roepen.

    Occupiers zijn allemaal intelligente mensen dus ik snap niet dat ze niet proberen om via politieke partijen de standpunten, en wat er werkelijk mis is, duidelijk te maken.
    Neem nou de Piratenpartij, deze heeft volgens mij goede standpunten wat betreft internet, maar weet weinig van de financiele wereld, dus hier ligt een uitdaging.
    (En dan is er nog de PvdDieren bijvoorbeeld, deze heeft al zetels).  
     

     

    1. Ik zou daar toch een nuance in willen aanbrengen. De meerderheid van de mensen is via de mainstream oftwel 1% media verteld dat de occupiers een stel krakers en werklozen zou zijn. Dat is helemaal niet in overeenstemming met het beeld en de contacten die ik binnen de occupy heb. Maar goed, het laat zien dat de 1% media hier dus goed in hun opzet van ridiculiseren geslaagd is tot zover.

     Daarbij ziet de occupy het huidige politieke systeem als een poppenkast van een totaal corrupt systeem, het is een mooi spel maar de echte macht licht bij de bankenelite en de corporatocracy dus ze zien niet in dat je via die weg het systeem kan veranderen. Kijk naar zaken als het ESM, laat alleen maar zien dat de politiek er helemaal niet voor de mensen zit en ook niet de echte belangen van het volk vertegenwoordigd.

     Een tent opzetten is niet voor iedereen, doe ikzelf bijvoorbeeld ook niet. Ik schrijf vooral graag stukken over de inhoud etc, waar het economische systeem, de 1% media en ons huidige politieke systeem niet deugen. Echter het voordeel van elkaar opzoeken in steden en daar ideeen uitwisselen zoals in occupykampen is voor veel mensen enorm bevrijdend. Want opeens zien ze dat er heeel veeel mensen zijn die snappen dat ze worden gemanipuleerd aan alle kanten en door bij elkaar te komen kun je weer menselijk contact maken en die frustraties delen. 

     En daarom is dat ook het gevaar voor de machtshebbers, als mensen zien dat er eigenlijk 78% van de mensen echt tegen zaken als het ESM zijn terwijl het toch wordt doorgevoerd… En ze zien die 78% elkaar opzoekt met elkaar begint te spreken, gezamenlijk plannen begint te maken. Ja dan is het einde voor de manipulerende minderheid voorbij. Verdeel en heers is het spel wat wordt gespeeld en juist occupykampen zijn plekken waar dat spel eindigt. 

     Dus een pannetje soep brengen naar je lokale occupykamp en eens een gesprek aangaan met de mensen daar is niet onverstandig :-)

     Het is allemaal en en, ik vind zelf de occupy tenten heel nuttig en heb veel respect voor de mensen die gewoon fysiek een statement maken van wij pikken dit niet langer. En daarnaast moet je ook de politiek, de pers, je buren, vrienden etc blijven benaderen en inhoudelijke stukken schrijven en permacultuursystemenen aanleggen en LETs Systemen bouwen etc. Maar laat je dus niets wijsmaken door de 1% media en ga zelf op onderzoek uit en bezoek eens een occupy kamp al moet je nu blijkbaar wel de gewapende zwervers een beetje vermijden, zeker als de politie ervoor kiest deze mensen eerst vrolijk twee en een half uur vrolijk hun gang te laten gaan voordat ze er wat aan doen.

     Welkom in de Nederlandse staat, met de groetjes van Bilderberg Beatrix. :)

      

    2. Je hebt helemaal gelijk, en ook de occupiers hebben gelijk, maar ik bedoel te zeggen dat ze op deze manier het grote publiek niet bereiken.

     Ook ik ben pas (een paar maanden) om, vanwege o.a. Visionair.nl en andere sites op internet, maar niet door de occupy beweging ( en nogmaals de standpunten van ze zijn, vaak ook, de mijne).

     De media beschrijft ze zo, op deze manier, en daar kom je nu moeilijk weer  vanaf, het kwaad is geschiedt zeg maar.  De macht van de media blijkt maar weer hieruit.

     Dus lijkt mij het beter om het op een andere manier aan te pakken. 
     Dit bedoelde ik eigenlijk. :-) 
      

    3. Dat begrijp ik maar het is heel moeilijk om dat te doen. De huidige elite controleert via de bankensector, de corporatocracy en de 1% media voornamelijk ook de politiek en hoe kun je daar tegenin gaan… Zij hebben de macht om je zwart te maken en doen dat ook als je tegen hun belangen ingaat, daar kom je niet omheen vrees ik. 

     Kijk maar eens in de politiek wat er gebeurt als iemand daar dingen roept die tegen deze machten zijn zoals een Pim Fortuijn of een Kennedy deed.

     De occupy kiest voor de anonymous approach, vooral op kennis verspreiden gokken via o.a. het internet en direct voor gesprekken open te staan en een statement in de maatschappij te maken door de tentenbezettingen. De belangrijkste stukken die hier zijn verschenen over de economie en de 1% media zijn vanuit de occupy ook allemaal naar de hoofdredacties van deze media gegaan maar daar is nooit antwoord op gekomen nog ook maar iets van gepubliceerd, sterker nog systeemkritische stukken worden zelf op nujij.nl uit de lijsten met bestbekeken gehaald. 

     Het klinkt wellicht wat bizar maar in Nederland wordt er een heel actieve censuur gevoerd vanuit deze 1% media en daarnaast wordt het ook actief als wapen ingezet om groepen of personenen proberen onschadelijk te maken. 

     Kortom het is echt een vrij pittige strijd die er gevoerd wordt, eentje om informatie. En volgens mij is dit alleen dankzij het internet mogelijk geworden. Maar dit is pas het allereerste begin van de strijd om zo maar te zeggen. Daarom roep ik mensen zelf ook vaak op om zelf stukken actief te gaan verspreiden omdat de 1% media dat niet doet. Hun belangen zijn heel anders dan die van de gemiddelde persoon. 

     Maar mocht je ideeen hebben hoe de occupy hun verhaal beter zou kunnen doen dan zijn tips altijd welkom natuurlijk.  :) 

    4. Oke bedankt Douwe,

     Fijn dat ze ook veel doen op internet! 

     “c” schrijft hier veel, en had het ook een keer over dat sommige sites geblokkeerd worden, of problemen ondervinden, als er kritische stukken worden geplaatst.

     Nu heb jij het over nujij.nl…krijg er toch wel een naar gevoel bij!
     En nu je het zegt, dat stuk over dat gezin (in Assen geloof ik), was opeens ook weg van de site.        

    5. En Micha Kat inmiddels zelf ook, vrolijk gearresteerd voor allemaal onnozele kleine dingen en Erwin Lensink zat meer dan een jaar vast voor het gooien van een wachinelichtjeshouder… Allemaal pratijken die we op het journaal zouden veroordelen als Rusland ze toepast… 

      

    6. ……en nu moet Moskowitz zich verantwoorden. Terwijl Spong (die die mensenhandelaar heeft vrijgekregen), dit niet hoeft.
     Wat heeft Moskowitz verkeerd gedaan vraag ik mij af?  

    7. Kan Het Je Nog Veel Sterker Vertellen Douwe:  We ZITTEN met het terreurregime van Rusland 1940-45 opgescheept. Dat had met ww1 Duitsland al en mét ww2 Nederland en de Rest volgde snel.
      
     De terreurregimes als anarchismen bolsjewismen marxismen communismen kapitalismen antisemitismen zionismen democratie eu un vn academien schooltjes konigshuizen wetgevingen reccesies bezuinigingen oorlogen hulporgs antidiscriminatie antirascismenorgs etcetcetcetctectect…komen in een EINDELOZE academische stroom uit de hoed van de banksters alias jezuitenpiste alias de chinese hoogste top chinese liclan en hun lagere takjes all over the World….En ALLEN plegen ze MISDAAD. Zelfs meeste industrie verzekeringen Internet IS van hen samengegraaid en gestolen van Ooit Eens ONS Geld Eigendommen en Welvaart….waarvoor ze die eindeloze stromingen dan ook misbruiken >voor eindeloze excuses voor plundertochten op de Volken.

    8. Van Moscowicz – Hij Werd Mens Zijn Hart Werd Wakker Hij Wilde Niet meer doen wat ze van Hem wilden.
      
     Dan wordt Eenieder hetzelfde behandeld als de Klokkenluiders.

  1. Zeker interessante informatie. Tegelijkertijd zou ook kritisch zijn op deze man. Ja, ik weet dat hij dat zelf ook duidelijk aangeeft die nog meer een reden om het ook te zijn.  Ik heb de website een beetje bekeken en zie dat alleen deel 1 gratis is. Bovendien duurt het 4,5 uur. De overige delen 2 t/m 5 zijn niet toegankelijk en moet je een e-mailadres opgeven. Ik ben bang dat er een bepaald moment op het einde als je alles doorloopt  er ergens subtiel wordt gevraagd om een bijdrage of dat je wordt gestimuleerd  om een of ander product te kopen.

   1. Bedankt voor de reacties. Maar die 58 video’s horen toch echt alleen maar deel 1 ‘Denial’. Hier is de afspeellijst van deel 1: http://www.youtube.com/playlist?list=PLD31E34390C5017E8
     
    Hier zie je een overzicht van alle 10 de afspeellijsten: http://www.youtube.com/user/TruthNeverTold/videos?view=1
     
    Duidelijk is te zien dat er 10 afspeellijsten zijn met maar 1 keertje deel 1 met ‘Denial’. Terwijl op de website duidelijk ook wordt aangegeven dat er 5 lijsten zijn. Zie bijvoorbeeld hier: http://thegreatesttruthnevertold.com/part-2-anger/
     
    Deel 2 wat gaat over woede en waar toch duidelijk een inschrijfpagina staat. Bovenaan in de balk staan overigens de overige delen met onderhandelen, depressie en acceptatie waar hetzelfde voor geldt als voor deel 2.
     
    Mijn conclusie is dan ook dat er nog meer video’s zijn, maar dat je daar pas toegang tot krijgt als je daar voor inschrijft. Het gaat mij er totaal niet om deze man in het verkeerd daglicht te stellen, maar gewoon kritisch te zijn. Het een beetje tegenstrijdig vind ik namelijk. Aan de ene kant erg transparant en tegelijkertijd barrières op werken om toegang te krijgen tot meer informatie. Hoewel je volgens mij aan die lijst 1 ook wel in eerste instantie voldoende hebt.
     
    Hier zijn overigens de eerste 18 video’s in 1 video: http://www.youtube.com/watch?v=C4u4-ikAyqI&feature=related
     
    @Douwe: dat is video  4 uit de speellijst van deel 1. Het is dus niet de 4de afspeellijst.     
     

   2. Dit is ook een website van hem: http://members.sonsoflibertyacademy.com/liberty-tree-2/fund-the-fight
    Je kunt lid worden van zijn ‘school’ om je voor te bereiden op de onvermijdbare val en dat al vanaf 17 dollar per maand tot en met 500 (!) dollar per maand. En al die video’s waar jij je voor moet inschrijven die post hij maar 1 x per dag. Elke dag post hij een nieuwe video om je meer ‘bewust’ te maken.
     
    Hier is de link: https://www.mcssl.com/SecureCart/Checkout.aspx?mid=EA28605D-937E-46CB-8A72-5A0DF65D5C7C&sctoken=9d0684aae9a34c8096cd24725d466117&bhcp=1
     
    Het is dus zeker een interessante site met veel goede informatie lijkt me. Ik zou echter toch kritisch zijn over zijn motieven die er toch voor lijken te zijn om producten aan te smeren zoals van zijn schooltje en ook zilver. Het is namelijk niet voor niets dat hij je lid wil laat maken van zijn nieuwsbrief, dan kan hij weer verwijzen naar zijn producten. Het lijkt me een handige marketeer moet ik zeggen.     

    1. Meteen maar naar zijn silverbullet en shield verhaal gaan kijken. Ga later nog wel eens naar GTNT kijken, maar voorlopig draait zijn oplossing om zilver.
     Ga uit van het positieve dus hij zal het wel goed bedoelen, maar deel niet zijn visie van zijn oplossing (en daarmee loopt hij dus ook een evt. klant mis).

    2. Ja wat dat betreft heb ik niet alles van deze meneer gezien, wel inderdaad de nieuwsbriefoptie enzo, maar daar hoef je je niet voor aan te melden toch? Hier een intervieuw van hem: http://usawatchdog.com/one-on-one-with-chris-duane/

     Ik heb niks met zilver en beleggen enzo, maar hij legt uit dat zijn ogen open gingen toen hij zelf vader werd…

    3. Wat je ook van ‘m vindt, hij heeft er wel veel tijd in gestoken om de boodschap over te brengen (ehm buy silver isn’t ;))
     Je hoeft nergens op te in te schrijven; je kunt alle filmpjes (buiten de ledenzone blijkbaar) zowel op zijn eigen site als youtube (denk ik) zien.
     Zijn advies is niet uniek (zie in Nl. oa. W. Middelkoop) maar hij gaat voor alléén zilver.
     Op zich in deze economie geen slecht advies, want ondanks dat je geld kunt verliezen als je goud of zilver koopt, want de prijs kan toch weer (zwaar) zakken na aankoop, blijven edelmetalen redelijk waardevast itt papier (virtueel) geld.
     Enne ik ben ook geen goud of zilver liefhebber, want het is (imo) geen oplossing voor dit economische systeem, maar meer een overlevegingsstrategie (wat deze meneer dan ook predikt, als voorfase en vervolgens zal de wereld weer mooi en fraai worden doordat de zilvercoupe het huidige corrupte economische systeem heeft doen instorten).
     (had ik al gezegd buy sil…, sorry iets te lang gekeken naar de filmpjes) :)  

    4. Buy silver. Deden ze met een campagne om Goud ook en het steeg naar ca 2000 euro en deed Economien storten. Met alle investering legt het Geld vast en dat heeft al een Schadelijk effect op Economien en ZO plunderen ze met fluctuaties inflaties reccesies aaastatussen leningen renten kosten prijsopdrijvingen etc Land na Land en tegenwoordig met de collectief opgezette orgs als eu vn un etc hele kontinenten tegelijk LEEG.

    5. From:
     pipo
     14 juli, 2012 at 14:04

     From w….. a summary of the protocols of control and slavery.
     “We are the destroyers”
     Goyim are mentally inferior to Jews {add whatever other groups you think are appropriate} and can’t run their nations properly. For their sake and ours, we need to abolish their governments and replace them with a single government. This will take a long time and involve much bloodshed, but it’s for a good cause. Here’s what we’ll need to do:
     Place our agents and helpers everywhere
     Take control of the media and use it in propaganda for our plans
     Start fights between different races, classes and religions
     Use bribery, threats and blackmail to get our wayAn
     Use Freemasonic Lodges to attract potential public officials
     Appeal to successful people’s egos
     Appoint puppet leaders who can be controlled by blackmail
     Replace royal rule with socialist rule, then communism, then despotism
     Abolish all rights and freedoms, except the right of force by us
     Sacrifice people (including Jews sometimes) when necessary
     Eliminate religion; replace it with science and materialism
     Control the education system to spread deception and destroy intellect
     Rewrite history to our benefit
     Create entertaining distractions
     Corrupt minds with filth and perversion
     Encourage people to spy on one another
     Keep the masses in poverty and perpetual labor
     Take possession of all wealth, property and (especially) gold
     Use gold to manipulate the markets, cause depressions etc. {among other techniques}
     Introduce a progressive tax on wealth {most of it only for show for those at the top of the pyramid}
     Replace sound investment with speculation
     Make long-term interest-bearing loans to governments
     Give bad advice to governments and everyone else
     kennysideshow.blogspot.nl/2012/07/greenies.html
     klokkenluideronline.nl/artikel/14853/berichten-uit-de-bajes-1#comment-77297
      
      
     En enkele van hun andere hobbies waarvoor ze oa internationaal toegang tot en monopolies zo als hier ene edelachtbare pieter kalbfleisch voor de Baby rammersekte aka bank&oileigenaren had belegd EN NOG Mogen Natives ter Bescherming GEEN EIGEN Scholen van ze Hebben.
      
     Ook hun rabbis rabijnen& en even verdorven imams zitten constant achter de Baby en Peuterreetjes aan op de scholen in de creches via wijkterrorismen. Ook Geen toeval dat EN de bankster&oiljoden EN de semieten ZO booming zijn nu. Grootscheepse internationale collaboraties Landroof en Natives uitroeien.
     klokkenluideronline.nl/artikel/14850/pedofilie-in-hollywood

    6. Haha oke, ja zover was ik idd nog niet. Dan eerste tot deel 58 maar eens bekijken. Als het daarna geld kost haak ik ook af, zo interessant vind ik het tot nu namelijk ook weer niet al vind ik het tot zover best goed al is ie wel wat heel negatief over veel zaken. :-)

  1. Zeitgeist spreekt me wel aan, ken deze site niet, ga ik zeker nog bekijken (thx), nadat ik uitgeploeterd ben met silver-guy of het woord zilver niet meer kan aan horen (which ever comes first ;)

 4. Niet teveel letten op goud en zilver, niet te eten volgens mij ;) ik ga mijn tomaatjes nog eens lief aankijken ;)
  Het ging me meer om de omslag van denken, zoals we die allemaal kunnen maken: begin simpel, laat de kraan niet onnodig lopen enz. een vooral geef dit door aan eventuele kinderen of vrienden als die daar interesse in hebben…

  De mentaliteit van: als mijn gezin het maar goed heeft komt me de neus uit, maar ik kan heel hard roepen maar een ander de ogen niet openen… wat er gaande is in Griekenland (lonen halveren enz. ) is hier ook aan de gang, alleen zien veel mensen dat (nog) niet… tot…het hun eigen baan/gezin treft helaas…

 5. Tomaatjes kunnen dat wel waarderen met dit weer (geen echte zon dan toch het zonnetje in huis)
  De aap is uit de mouw; je kunt een nieuwe wereld opbouwen met een zilver investeringsclub (niet allemaal tegelijk jongens; het is dan wel voor het algemeen nut v/d Amerikaanse samenleving maar toch vooral voor diegene die geloven in het zilver verhaal; achter de deuren meer info, tips en netwerkjes.

  Angst, schaarste-denken en je niet kunnen of willen verplaatsen in andermans situatie en ongeloof dat de brede basis van de piramide daadwerkelijk een andere samenleving kan scheppen zorgt ervoor dat we binnen de zelfde doos blijven bewegen, soms iets naar links of rechts, dan wel naar voor of achter, maar altijd binnen die ouderwetse doos gedomineerd en in stand gehouden oa. door een klassesysteem.
  Om met een positieve noot te eindigen:
  Bill Hicks – All you need to know
  https://www.youtube.com/watch?v=GGTWRYMmnuY

  1. Thanx! Mooi filmpje ;)

   Inderdaad, alles wat je weten moet… investeer in eten, kleding enz…
   Hoe vaak maak je het mee dat als de stroom weer eens uitvalt in het dorp bij ons bijv. dat iedereen in de stress is? De winkel sluit, je kunt niet meer betalen, pinnen enz…

   Een iphone kun je niet eten, je computer doet het niet meer, je was machine ook niet… kortom: als je wat te beleggen hebt: haal wat langhoudbare levensmiddelen in huis… nooit weggegooid want de btw gaat straks omhoog ;)
   Waarom denk je dat die ouden van dagen een gevulde voorraadkast hebben? Zij hebben een oorlog meegemaakt en voor heel wat hete vuren gestaan ;)

  1. Gek genoeg doet “Go back to bed America, your government is in control”, me hier aan denken “Er is voorhands geen enkele reden om werkelijk ongerust te zijn” (Colijn 1936)

   1. Dat denk ik. Overigens is dat stukje over JFK en de aanslag op hem ook een stukje die echt denk ik wel eens een kern van waarheid zou kunnen bevatten. Ik zie het al voor me dat het bij Obama gebeurd is.  

 6. Beste mensen, eigenlijk is er niets nieuws onder de zon en al zeker zo oud als de katholieke kerk bestaat. Hier is mede het geheim genootschap ontstaan, die alles voor iedereen bepaalde. Wat mij elke keer weer verbaasd betreffende de mensheid is het gegeven dat hoelang kan men zich laten onder drukken? Ondanks dat we tot de kuddedieren behoren, heeft de mens het grootste en sterkste vermogen om op te staan en deze macht volledig van de aardbodem weg te vagen. Maar steeds doen we niets en laten we ons als makke schapen leiden. Waar blijft het individuele rechtsgevoel van de mens? Zijn we al zo volledig gedrogeerd dat we niet meer zelfstandig kunnen nadenken? Waar is de kracht van het positief denken gebleven? Zo kan ik wel even door gaan, maar hier is wel een antwoord op. Dat is een lang verhaal, maar zodra ik weer thuis ben vakantie kom ik hier op terug. Alles ligt eigenlijk al vastgelegd in ons DNA informatie, wacht zie en huiver. Mvg, Paul.

 7. @ Paul.R.

  De TV is volgens mij het grootste probleem. Mensen die TV kijken worden visueel verdoofd, maar ook visueel gehersenspoeld. Die TV is de ultieme waarheid voor grote groepen mensen. De nieuwe kerk ben ik bang.  
  Al jaren kan ik, als simpel MBO mens. het werkelijk niet meer verdragen wat er zoal te zien is. Ik ervaar de domheid op TV echt als een belediging voor de gewone denkende mens. En bijna iedereen klikt elke avond toch weer dat klere ding aan voor de nodige verdoving en dito desinformatie.
  De mens is verslaafd aan de TV, en laat zich gewillig sturen in elke gewenste richting.

  Mijn leven zonder TV, is nu al 8 jaar, zoveel waardevoller geworden. En dan noemen ze mij een rare. Tja.
  De mensheid heeft een probleem, maar wil het niet weten.

Laat een reactie achter