Hongarije in gevecht met de IMF & EU maffia

Eerder kwam hier al uitgebreid aan bod hoe instanties als de IMF en de Wereldbank de eerste aanvalsmethode zijn om een land via de economie te onderwerpen. John Perkins die zelf een tijd voor dit systeem werkte als economische huurmoordenaar schreef er een tweetal goede boeken over waarover wij hier twee artikelen plaatsten met dezelfde namen: Confessions of an Economic Hitman en Hoodwinked.

In Zuid-Amerika zijn ze inmiddels redelijk op de hoogte van deze schandelijke praktijken, door schade en schande wijs geworden. En ook in Zuid-Oost Azië wordt het IMF vooral geboycot sinds verschillende door hun veroorzaakte economische rampen in o.a. Indonesië en de Filipijnen.

Waar kan het IMF zich dan nog wel op richten… idd de Eurozone en eventueel de VS waar inmiddels al 46 van de 50 staten zo goed als failliet zijn. De Griekse documentaire Catastroïka liet al zien hoe Griekenland volledig werd en wordt geplunderd door de bankenelite en hoe staatsbedrijven voor een prikje worden verkocht aan grote private vaak buitenlandse megacorporaties. Buiten Griekenland kwam ook al eerder naar voren hoe Joegoslavië uit elkaar is gevallen en dat hier grotendeels dezelfde krachten speelden. Ook hier werden de grootste industrieën overgenomen door grote internationale corporaties en deden veel buitenlandse banken hun intrede in het gebied dat voorheen gesloten was voor deze partijen.

In dit thema vandaag een nieuwe documentaire over Hongarije, die momenteel enig verzet biedt aan deze bankenmaffia en corporatocracy daar. Hungary standing up to the IMF:

 

Wat hierin ook weer pijnlijk duidelijk wordt is wat voor volkomen omgekeerde rol de Westerse mainstream oftewel 1% media hierin spelen. Ze hebben ook in Nederland volledig de feiten verdraaid en geven ons een negatief beeld van de overheid daar die tenminste nog enigzins het lef heeft voor haar eigen land te kiezen. Persoonlijk vind ik dat werkelijk te triest voor woorden en laat het nogmaals zien hoe onze mainstream media volledig in handen is van deze elite en deze wordt gebruikt om ons grof te manipuleren. Niet voor niets wordt uitgerekend een falende ex-bankier als Rijkman Groenink voorzitter van de Raad van Commisarissen van het ANP (algemeen Nederlands persbureau) . Gekochte pers inplaats van vrije pers zullen we maar zeggen. In uw eigen kikkerlandje!

Vertaling: mijn behoefte om goed geïnformeerd te zijn is momenteel in strijd met mijn behoefte om mijn mentale gezondheid te behouden.

En hoe zit het dan in Nederland vraagt u zich af? Ga het zelf maar na. Hoeveel van onze bankensector is in private internationale handen? Hoeveel voormalig staatsbedrijven zijn hier de afgelopen jaren geprivatiseerd waar de topmensen inmiddels enorme bonussen uit trekken en/of aandeelhouders dividend over de grens verdwijnt,  terwijl de situatie van de werkers in deze bedrijven hard achteruit is gegaan net als de kwaliteit van de diensten?

Inderdaad Nederland zit tot over de schouders in dezelfde ellende. De nationale staten van Europa worden stuk voor stuk leeggezogen door een internationale bankenelite en de grote corporaties onder de voorwendselen die ons zijn opgedrongen voor deelname aan project Europa. We staan erbij en kijken erna.

Een pijnlijk extra detail. Een tijd geleden alweer, nog voor het internet de huidige rol had in het nieuws die het nu heeft, waren er in Nederland twee mensen die het op de TV ook openlijk hadden over de machtselite van o.a. Europa en hoe hun belangen helemaal niet in overeenstemming zijn met dat van het gemiddelde Europese volk. Bekijk onderstaande fragment om erachter te komen wie deze twee mensen waren en bedenk dan eens hoe het met deze beide heren is afgelopen…


Mocht u nu enigszins overstuur zijn dan is dat niet geheel onbegrijpelijk. Informeer jezelf vooral goed, bekijk de hier aangegeven links en ga zelf op onderzoek uit en wellicht kan deze informatie nog enige rol spelen in waar u volgende week op gaat stemmen als u tenminste gaat stemmen.

Wellicht biedt de stille revolutie van IJsland enige inspiratie als we op zoek willen naar oplossingen. Overige oplossingen voor de huidige problemen qua politiek, 1% nieuwsmedia en economie in Nederland zijn uiteraard van harte welkom in de reacties.

Aanverwante artikelen:
-) De Nobele Leugen
-) Nederland heeft gebrek aan onafhankelijke media
-) De oorlog die je niet ziet op het NOS journaal
-) Rijk worden via politiek, oorlog en olie
-) Oorlog is cashen voor de elite
-) De oorlog tegen democratie
-) Macht
-) Bekentenissen van een Economische Huurmoordenaar 
-) Economische Crisis op Bestelling 
-) Problemen in de bananenpolder
-) Hoe werkt ons huidige economische systeem?
-) Bewustzijn over het banksysteem groeit wereldwijd
-) Een nieuwe wereldorde deel V – Project of a New American Century

(Op het internet hebben de lezers de macht! Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! Dit stuk mag dan ook vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, of om door te sturen aan familie, vrienden, kennisen, collega`s, politici, bankiers, economen, professoren, politie agenten, etc. graag zelfs hoe meer mensen dit weten en erover meediscussiëren hoe beter.  Zet a.u.b. wel de bron erbij zodat mensen mee kunnen doen in de discussie hieronder als ze dat willen.)

20 gedachten over “Hongarije in gevecht met de IMF & EU maffia”

 1. Interessant om te lezen moet ik zeggen. Vooral ook het interview van Fortuyn met  Van Gogh is goed om weer te beluisteren. Ik kende het wel en was het er ook wel mee eens, maar gewoon gelaten voor wat het is. Nu we vlak voor de verkiezingen staan en middenin in de Eurocrisis zitten krijgt dit interview toch een andere lading. Je kunt zeggen van Fortuyn wat je wil, maar het was echt een intellectueel die goed die dingen voorzag en het blijkt ook allemaal goed uit te komen. Ik ben dan ook  voor de tweede optie uit de video van intergouvernementele samenwerking op Europees niveau in plaats van een Federaal Europa. Maar het feit dat hij deze analyse al heeft gemaakt in 1997 al heeft gemaakt vlak voor de invoering van de Euro geeft al dat men binnen de EU van de risico’s op de hoogte was met de Euro. Dat kan gewoon niet anders. Het is dan ook zeer realistisch om te denken dat men willens en wetens dit risico heeft genomen om in tijden van crisis met de Euro soevereiniteit van lidstaten naar Brussel over te dragen om de crisis te kunnen oplossen.
   
  De EU-elite wordt netjes in dit artikel genoemd samen met de context hoe het gebeurd. Ik vind het een mooie analyse dit artikel.
   
  Of ik hier door verrast ben? Nee, dat niet. Het is logisch en klopt allemaal redelijk goed als je er over nadenkt. Wat ook interessant is de opmerking van Fortuyn in de video dat het geen samenzwering is die EU-elite, maar een cultuur waar ze echt in geloven. Dat is het denk ik ook. Ze moet je het denk ook zien dat het is iets organisch is en dat ze niet inderdaad om een tafeltje zitten om bewust samenzweringsplannetjes te maken. Het zit gewoon in onze menselijke natuur. Weer een reden inderdaad om goed na te gaan denken op welke partij ik ga stemmen aanstaande woensdag.    

  1. Behalve dan bij de Bilderberg Conferenties, daar zitten ze wel echt gezamenlijk met elkaar om de tafel.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Bilderbergconferentie_2012 

   Kijk maar eens in het nieuws. Neelie Kroes was op de Bilderbergconferentie dit jaar, afgelopen week zegt ze in het nieuws hoe Nederland niet zonder de Euro kan.  http://www.destentor.nl/nieuws/algemeen/binnenland/11637040/Kroes-Nederland-kan-niet-zonder-Europa-.ece 

   Van Pechtold horen we hetzelfde al tijden en deze week opeens uit het niets, Pechtold meest geschikte man voor minister president van Nederland. http://www.powned.tv/nieuws/media/2012/09/pechtold_meest_geschikt_als_pr.html 

   En begrijpelijkerwijs ook uit de top van de grooste bedrijven van Nederland en dan vooral ook de banken. ING deze week dat uit de Euro stappen miljarden kost. http://www.telegraaf.nl/dft/goeroes/harrygeels/12907373/__Saillant_Europa-rapport_ING__.html ING en de ABN zitten ook regelmatig bij de Bilderberg(in de Euro stappen was blijkbaar gratis maar eruit is blijkbaar heel anders) 

   En al deze boodschappen worden vrolijk door de bekende mainstream media kanalen wel overal rondgetoeterd terwijl een film als Money as Debt nog geen redactie van een nationale krant of website van dit soort nieuwskanalen gehaald hebben.

   Ik vrees dat als je ziet hoe de hazen zo lopen volledig in de openbaarheid volgens de voorspelbare patronen als je dit soort clubs kent dat dit echt allemaal geen toeval meer is. Allemaal grotendeels geregisseerd door de huidige zittende machten. Kortom ik denk dat op dit punt Fortuin wellicht iets te lichtzinning dacht, en wellicht heeft ie daar wel met zijn leven voor moeten betalen. 

   Ik denk dat het zowel een cultuur is maar dat er ook wel degelijk een flink aantal mensen zich ontzettend bewust zijn van hun belangen en dat zijn denk ik vooral de mensen in de private bankenkartels en corporatocracy die door het opbreken van dit soort landen gewoon goedkoop de assests kunnen overkopen. Hun eigen koninkrijkjes dus nog wat groter maken.

   Veel politici worden met mooie salarissen, aandacht van de mainstream media als ze het goede roepen, en baantjes na de tijd onbewust of bewust voor de karretjes van deze machten gespannen en de policiti zijn dus meer de corrumpeerbare sukkels die hun bevolking in de uitverkoop gooien dan de mensen die “echt aan de touwtjes trekken”.

    
    

   1. De Bilderberg Conferenties zijn inderdaad een boeiend verschijnsel. Het is echter alleen de vraag wat daar allemaal wordt besproken en wat er vervolgens gebeurd. Het is inderdaad mogelijk om op basis van krantenartikelen en het nieuws zelf een beeld te vormen via indirecte aanwijzingen. Wat dat betreft zijn de verwijzingen die je doet en het geheel wat je vormt qua beeld een goede indicatie.  Het grote probleem is natuurlijk dat dit tijd, energie en focus kost om je er in te verdiepen. Veel mensen kunnen dit niet of willen het simpelweg niet geloven.
     
    Het zit overduidelijk in de genen van de mens dat er een elite ontstaat en deze zichzelf probeert in stand te houden is mijn mening. Ik vind de naam corpocratie wat dat betreft een heel mooi woord in plaats van een democratie. Als je ook weer naar dit hele circus kijkt met de verkiezingstijd dan hoor je nergens iets over iets met enige visie, maar het gaat het puur om de poppetjes. Ook de manier het ESM er doorheen is gejast zegt wat mij betreft meer dan voldoende.
     
    Het ware nieuws of echt interessant nieuws/documentaires hoor je inderdaad veel te weinig. Documentaires zoals inderdaad Money as Debt. Ik denk dat je zeker wel gelijk hebt dat het een combinatie van cultuur en bewust bezig zijn is van een elite om zichzelf te verrijken of een eigen agenda uit te voeren. Maar het is en blijft speculeren. Pas als je er zelf bij bent, dan kun je het weten.
     
    Ik probeer mijzelf wel eens een klein gemeenschap voor te stellen met een elite en eigen belangen. De dynamiek en botsende belangen zullen hetzelfde zijn als in het grote Europa en het wereldtoneel. Een kleine gemeenschap is herkenbaarder en gemakkelijker voor te stellen. Europa is veel groter en abstracter en daardoor moeilijker te bevatten. Een erg interessant boek is ‘De 48 wetten van de macht’. Feitelijk zijn ze die nu ook aan het toepassen in deze Eurocrisis. Misschien ook wel interessant om aan de hand van deze wetten een hedendaagse analyse te maken over de Eurocrisis. Hier overigens nog deze wetten: http://www.alforto.nl/index.html?macht.html            

    1. Interessant is trouwens ook nog de volgende video van Docter Rath. Een Duitse arts met een eigen visie op de gezondheidszorg die in een zeer duidelijk video uitlegt wat de banden zijn tussen de  historische banden zijn tussen de Duitse farmaceutische industrie, de twee wereldoorlogen en de EU. Echt een kijkerstip! Hier is de video: http://www.youtube.com/watch?v=WuhbyHE8mDg 

  1. Ik vind het een mooi verhaal wat je linkt Ruud, het sluit volgens mij prachtig aan wat ik hier vertel. Het laat zien dat als landjes niet luisteren naar de banken, ze je nationale munt gaan proberen kapot te speculeren. 

   The Washington-based lender asked Hungary to cut pensions and scrap a bank tax in exchange for the loan, which wouldn’t serve the nation’s interests, Orban said in a video message posted on his page at the social media website Facebook Inc. (FB)  

   Kortom het IMF eist dat de regering van Hongarije de pensioenen gaat korten en een bank belasting afschaft. Dat onderstreept toch precies het verhaal wat hier staat.

   Kortom ik begrijp je uitleg bij je link niet helemaal. Of heb jij dit verhaal van Bloomberg ergens in NL in de kranten of op het journaal gezien? Dan hoor ik het graag in ieder geval en neem ik wat ik heb gezegd over de 1% media in NL met plezier terug. :-) 

   Overigens is de video in dit artikel niet door mij gemaakt maar door pressTV dus ik denk dat als je het al propaganda wilt noemen je er in ieder geval de juist bron aan moet toekennen. Ik plaats hier slechts een linkje naar hun documentaire, don’t kill the messanger a.u.b. :) En bekijk vooral ook al de documentaires die in het verdere artikel gelinkt staan. Staan toch geen slechte namen tussen als een Naomie Klein en een John Pilger. Beide vrij gerespecteerde namen in de onderzoeks journalistiek wereld.

   Daarbij had ik je in onze laatste discussie aangeraden het verhaal van John Perkins eens te bekijken. Was je daar al aan toegekomen? Ben benieuwd wat je van zijn verhaal vind waarin hij verteld dat hij verschillende landen in Midden en Zuid-Amerika grote leningen moest aansmeren net als in Indonesië om ze zo via de renteval tot economische slaaf te maken van de VS. Ik zou zeggen als je ergens begint, begin dan met je verdiepen in zijn verhaal. Je kunt een lang interview met hem vinden mede in Zeitgeist II, deze linkje heeft NL ondertitels.

   1. Ik denk dat meneer Harmsen een beetje gefrustreerd is dat we hem en zijn website niet bloed serieus nemen. Want hij had immers de absolute waarheid in pacht anders zei/schreef hij er niets over, liet hij eerder weten.

 2. Hallo,

  Ik vind het erg jammer dat vooral op een site als Visionair jeg vaak zeer veel anti-EU filmpjes en personen die daar dan iets van vinden, tegenkomt. Ik vind het erg overdreven en ook vaak zonder gronden/bewijs dat de EU altijd overal de schuld van krijgt. Net of het een ander land is, terwijl onze eigen vertegenwoordigers de EU vormen. Dat Hongarije allerlei dingen van de EU moet doen is hun eigen schuld. Ten eerste wilden ze zelf bij de EU (eigen keuze) en ten tweede hebben ze zelf veel te veel schuld opgebouwd. Net als alle andere landen waarbij politici meer om macht geven, dan een verantwoordelijk toekomst beleid uitstippelen en uitvoeren.
  Ik vind het juist prachtig dat we het ouderwetste eigen landje eerst eens loslaten. Het is toch zo ouderwets als je maar kunt denken dat je zoveel kleine prutlandjes hebt die helemaal niet meer zonder hun buren kunnen en tegen de grote boze buitenwereld willen vechten. Denk toch eens vanuit een humane samenleving. Geen grenzen, geen massa’s monarchieen, maar gewoon een gekozen regering voor ons prachtige land en continent dat EUROPA heet.
  Lang leve EUROPA !!!

   1. Dus u gaat 8000 kilometer verder op een infrastructuurtje wat boerenland wat woninkjes regelen ipv om de hoek? Uw loodgieter uit japan? Uw wasmachine uit china? U met een dorpsruzie bemoeien in nepal?

    De globalisatie zo als dat nu al is heeft al meer dan <3°C bijgedragen aan global warming enkel nog maar wat vliegverkeer betreft.Enkel usa traffic doet al +< 1,8°C

    Dit is dé reden dat de polen als gekken afsmelten.Gw oplichting een multimiljardenhoax.

    Dáár om hebben we géén wereldregering nodig en dat kan ook helemaal niet. De idioten hebben al een enormste incompetentie dit kleine kikkerlandje aan de praat te houden zodanig en dat geheel de geschiedenis door dat de Bevolking met regel en maat hun fouten en vullis mocht opruimen en opknappen alwaar ze de veren ook nog eens voor in den eigen aars staken en steken.
     
    Heeft u eigenlijk wel besef dat de eucommisie ´s werelds grootste en ergste mensen en kinder handelaar is? Een internationale  slavenhandelaar en kinder pooier? Weet u wel dat die commisie al wat landen en afrika al geheel ontwricht en verwoest heeft om hun slaven en hoeren immigraties op gang te houden?
     
    Dacht u dat mauro en miljoenen afrikaanse kindertjes uit naastenliefde hier heen waren gehaald? Net als mauro afgelebberd tot hij te oud werd en vervangen.En nog eens als politiek wapen misbruikt om voor al die pervertdeur van ze  open te houden.
    Heeft u hier ooit van gehoord? http://t.co/MpxWyGuQ http://jrbooksonline.com/PDF_Books_added2009-1/BrainwashingHandbook.pdf
    Heeft u weet dat er vele vele triljoenen gestolen zijn waar UN ban ki moon alleen al er 1 hele geroofd had? In de usa zijn de getelde gestolen triljoenen de 34 al voorbij en hier zal dat echt niet ontlopen.
     
    Weet u wel dat de bankiers al deze instanties en organisaties hebben opgezet om eigen belang ten koste van ons? Imf van pervert straus kahn hier ook?
    Multicul en zeker eu ook onmiddelijk stoppen zou voor alle Volken meest menselijk zijn. Eu commisie mag op het internationaal strafhof wachten.

    1. Precies wat ik ook dacht Leon, toen ik dat kinderlijke trollen naar Lukas las. Zijn spelling komt ook overeen, schrijft Lukas met een c. :) Helemaal om te gillen vond ik die opmerking van hem, dat hij niet mocht studeren. Ondertussen wel de art en srt afkraken, terwijl hij de c en de k door elkaar haalde. Goeiendag zeg, die ouwe Einstein moest dat eens horen, iemand die geen onderscheid kan maken tussen de kruipsnelheid en de lichtsnelheid. ;)

    2. Scholen worden als raciaal terreurwapen misbruikt om Natives de laagste regionen en statussen in te werken en separerend met schoolsysteem daar van boven af op te gaan parasiteren.Zeker om te gillen zo laf en laag.Daarbij werden drugs marteling en verkrachtingen op de jaarlijkse schoolreisjes kwistig gebruikt om dat te verzekeren. Zo parasiteren laagst vindbaar soort steuntrekkers en fraudeurs op ons rond terwijl wij tegelijk gevangen gehouden worden in schulden en Armoeden. Zo laf en laag dat parasietelite zich van 52% valse academisch diplomas bediend om hun bestuurs en statusmonopolie in stand te houden. De aantallen uitgereikte nobelprijzen zijn van ruime 50% naar minder dan 25% gezakt de jaren door. Een correlatie met aantallen valse diploma dunkt me. Het Land steeds meer geleid door idioten parasieten dieven en oplichters sexueel en moreel geperverteerden. De toestand heeft er alles van. Gil maar. De drugs geweld en misdaad zullen gegarandeerd uw familie ook al bereikt hebben. Of doen jullie nooit drugstests bij jullie kinderen?

   2. Meer al lang bestaande bezwaar tegen eu of wereldregering is de sabotages op elk gebied van Volksbelangen. Maakt niet uit welk probleem.Elke poging tot definitieve oplossingen werd en wordt steevast gesaboteerd met euvoorschriften of bemoeienis of internationale vage onaangeduidde wetgevingen dwang verplichtingen. Of men nou de al decennia tergende drugsproblematiek de wijkterrorismen de alle culturen en volken ontwrichtende en vernietigende mass immi en emigraties neme of vooruitgang op sociaal woon energiegebied. In alle gevallen wordt welk iniatief gesaboteerd van binnen en van buiten af daarmee men eigen derdenbelang crimineelst bedrijf kan blijven bedrijven internationaal zelfs.
     
    Wat te denken van dat al 42 jaar serious als vervanger te dienen aardwarmte recht onder ons verzwegen wordt door deze partijen en overheden? Dienen ze de buitenlandse oilbizz en niet ons. Wat het waarheidsgehalte van hun milieu en alt energie beweringen op hun politieke agendas dan zijn kunnen we zo dan ook gelijk bevroeden.Oplichting en kiezersbedrog alom en als al decennia vaste beleidslijn in belang van anderen.
    In de kranten op tv roepen ze tegen u ach en oh zielige vluchteling.Diezelfde krant verzwijgt alle tijden van ver voor de biafraramp ca 50 jaar geleden al dat zij zelf die vluchtelingen hun hutjes uitbranden met oorlogen en milities en hongersnoden opzettelijk veroorzaken als 6000 ton agent orange over de Somalische Oogsten sproeien. Ook verzwijgen diezelfden tegen u dat ze die vluchtelingen misbruiken en uitbuiten in de sex en industriebelangen om ze na gebruik in de sociale systemen van de gastslachtoffervolken te gooien met alle rampzalige gevolgen van dien waarbij u enkel al aan de teloorgang van al onze verworvenheden kunt denken DOOR die eu die internationale orgs hulporgs banken en eliten die als enigen rijk worden er van.
     
    Benevens kan aan het feit bevonden worden dat de banken triljoenen vergaren en alle door hen bezochtte volken de Armoedenafgrond in gewerkt zijn dat zij dus duidelijk en zonder meer ter kwader trouw al onze belangen behartigd hebben en met minstens twee maten gemeten hebben en meten.
     
    Globalisatie is mede reeds de doodsteek voor industrie kennis en werkgelegenheid geweest alsmede voor elke cultuur.Eu commisie tevens al decennia met regelmaat in het nieuws wegens financiele delichten bedrog oplichting diefstallen.Laat staan die andere interanationale goeierikkenorgs die met moraal uw laatste Cent er uit kloppen. Zelfs al eu is gebleken louter en alleen schadelijk gevaarlijk en crimineel te zijn. Laat staan we zouden nog iets vagers opzetten.Tevens leven zij bij het instand houden van al onze problemen die zij zelf hebben veroorzaakt ook.
     
    Denkt u bij het beschrevene in   http://jrbooksonline.com/PDF_Books_added2009-1/BrainwashingHandbook.pdf   eens aan al die klachten dat een jeugd zorg over zich heeft. Dan hebben we het crechemonopolie van pieter kalbfleisch en de verbonden robert m perikelen en de scholen nog waar ene na andere leraar en lerares opgepakt wordt en ook dat al internationaal en epidemisch. Ook deze perversies werden internationaal gefaciliteert en bedreven en worden verborgen en verbloemd oa ook door regeringsleden als rutte verhagen teeven pechtold cohen waarbij ze gewetenloos niet aarzelen om kinderen extra met zware metalen en ernstigste vaccinstoffen herhaald in te spuiten om eigen misdrijven af te dekken ivm de misbruikte stoffen en dat in 23 Landen tegen 23 Volken en hun kinderen tegelijk. EU is een criminele organisatie en deze regering en wetgever ook.

  1. Klinkt ideaal 1 Europa met centraal leiderschap en planning. Helaas niet realistisch. De politiek & zakenwereld zit vol zakkenvullers, profiteurs, bureaucraten en achterbakse baantjesjagers. Totdat er een cultuuromslag komt (of een geheel andere machtsstructuur) waarbij de bevolking centraal staat in de EU, is het niet verstandig om alle macht naar boven te verschuiven. 

   Als Nederlander zou je veel minder inspraak krijgen, omdat we maar een klein volkje zijn. Alles zou bepaald worden door de Duitsers, Fransen, Spanjaarden en Italianen. Als het aan de laatste 3 landen zou liggen, zouden alle investeringen naar het Zuiden verdwijnen in de bodemloze broekzakken van de bureaucraten daar.

   Hongarije wordt nu gepakt door de schuldeisers (banken) omdat ze niet genoeg zouden verdienen om de lening terug te betalen. Maar het is pure hebberigheid om vervolgens de belastingen bij banken juist te verlagen, en dus de rekening van de lening te verschuiven naar de inwoners. 

 3. Dit is overgenomen van Jack:
  “Heel lezenswaardig.
  Klaarblijkelijk heeft Hilary Clinton verleden week in het verre Oosten een flinke draai om de oren gekregen.
  De Chinese vice-president Xi Jinping weigerde haar te ontvangen en China weigerde de VS nog meer geld te lenen. Terwijl Japan ook aan Hilary Clinton weigerde nog meer geld te lenen.
  Gesteld wordt nu dat de Japanse minister van Financiën is vermoord om die reden.
  Terwijl de Chinese vice-president Xi Jinping al 10 dagen zich niet meer in het openbaar heeft vertoond.
  De Nederlandse media zwijgen als het graf over deze heel belangrijke zaken.
  Die zaken zullen dus wel waarheid zijn.
  En de regering Obushba met Hilary Clinton erbij bevindt zich in grote financiele problemen.”

 4. Hoe meer ik over Hongarjie lees, hoe meer drang ik krijg om daar te gaan wonen. Het is een volk wat tenminste de ruggegraat heeft om zich (enigzins) te verzetten tegen de EU / IMF / andere mafia. Tenzij dat verzet natuurlijk een soort van toneelopvoering is, want uiteindelijk zullen ze moeten buigen of uittreden….

Laat een reactie achter